Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-Ajacied blikt terug: 'Ik kwam in een donkere wereld, werd paranoïde'

Laatste update:

"Als je niet hoort waarom, ga je zelf naar redenen zoeken. Ik kwam in een donkere wereld, werd paranoïde. Bij elke bal die je verkeerd raakt, denk je: oh, daar gaan we weer", aldus de 25-jarige Van der Hoorn in een interview met het Algemeen Dagblad. De stopper voelde zich zes maanden lang 'down', maar na de komst van Jaap Stam als trainer ging hij weer met meer vertrouwen en plezier spelen.

LEESTIP ?? | Mike van der Hoorn blonk afgelopen weekeinde uit in de wedstrijd tegen West Ham United. Mede door de...

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 6 maart 2018

"Ik had van mijn eigen kracht moeten uitgaan. En van daaruit bijleren. Ik deed het andersom." Ajax koos medio 2013 voor Van der Hoorn in plaats van Virgil van Dijk van toen nog FC Groningen. "Ook groot en sterk, maar voetballend toen nog niet zo ver dat hij in de Ajax-stijl had kunnen spelen. Moet je hem nu zien", erkent Van der Hoorn, die in Amsterdam tot vier doelpunten en één assist in 48 officiële wedstrijden kwam.

De voormalig jeugdinternational stapte in de zomer van 2016 over naar Swansea City en daar is hij thans basisspeler. Hij doet het daar zo goed dat Van der Hoorn durft te dromen van een oproep voor Oranje: "Net als iedereen hoop ik er een keer bij te zitten. Kort geleden had ik dat niet durven zeggen." Van der Hoorn heeft 38 duels voor de club uit Wales achter zijn naam staan en heeft er een contract tot medio 2019.

Denk jij dat Mike van der Hoorn dit jaar wordt opgeroepen voor Oranje?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
2
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
48
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
31
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties