Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-Ajacied gelinkt aan PSV: 'Of hij bij ons zou passen? Dat weet ik niet'

Laatste update:

PSV versterkte zich deze zomer met Ryan Thomas, maar hij raakte vlak na het zetten van zijn handtekening zwaar geblesseerd aan zijn knie. Hij ligt er naar eigen zeggen zeker een halfjaar uit en daarom wil de Nederlandse topclub een vervanger aantrekken. Ook op de linksbackpositie hoopt PSV zich nog te versterken. De club werkt aan de komst van Australisch international Aziz Behich.

"We zijn inderdaad nog met enkele spelers binnen en ik hoop dat het snel rond zal komen met één of twee spelers. Of ik kan bevestigen dat Erick Gutiérrez een optie is? Nee, dat kan ik niet. We hebben ons net geplaatst, het is nu niet de tijd om over nieuwe spelers te praten. Ik snap wel dat het een thema is, want we hebben nog maar 48 uur", aldus Van Bommel woensdagavond tegenover Veronica.

PSV plaatste zich woensdagavond ten koste van BATE Borisov voor de groepsfase van de Champions League. Hierdoor komt er bijna veertig miljoen euro binnen bij de Eindhovenaren. Mogelijk wordt een deel van het geld geïnvesteerd in Bazoer. De middenvelder van VfL Wolfsburg wordt door diverse media in verband gebracht met PSV. "Dat is een tip van jou. Of hij bij ons zou passen? Dat weet ik niet", aldus Van Bommel.

Riechedly Bazoer zou een goede versterking zijn voor PSV

Meer nieuws

'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
10
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
56
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
33
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
63
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties