Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-Ajacied hoopt carrière te vervolgen bij revelatie Primera División

Laatste update:

"Ik wil heel graag nog een jaar langer door. Ik word straks 36, maar als ze me hier nog een aanbieding doen zet ik mijn handtekening", belooft Juanfran. Zijn zaakwaarnemer is al in gesprek gegaan met Francisco Catalán, de voorzitter van Levante. "Het is mijn verlangen hier te blijven, we zullen zien wat er uit de gesprekken tussen beide partijen komen", geeft Juanfran aan. Hij kwam halverwege het seizoen 2009/10 binnen bij Levante, de club waar hij in 1994 zijn carrière ook begon.

Juanfran verkaste in 1997 naar Valencia en kwam later uit voor Celta de Vigo en Besiktas. De Turken verhuurden hem in het seizoen 2005/06 een jaar aan Ajax, waar hij zestien wedstrijden meedeed. Vervolgens zette hij weer koers richting zijn vaderland, waar hij voor Real Zaragoza ging spelen. Na een laatste buitenlands avontuur bij AEK Athene meldde Juanfran zich weer bij Levante, dat dit seizoen formidabel presteert.

Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
3
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
80
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties