Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'

Laatste update:

Volgens presentator Wilfred Genee ziet men in Italië Koopmeiners als 'een soort halfgod'. Het spel van de linkspoot uit Castricum kan ook Derksen wel bekoren. "Het is voor mij een grote verrassing dat hij vanuit zijn AZ-niveau direct heeft kunnen aanhaken daar. Bij AZ vond ik het een beetje een speler die de duels ontliep en enkel teerde op zijn fluwelen techniek en goede trap."

"Ik moest het nog maar zien hoe dat onder druk zou gaan in Italië", gaat Derksen verder met zijn betoog. "Maar hij redt het moeiteloos. Hij doet het hartstikke goed!" Koopmeiners was dit seizoen al goed voor 14 doelpunten en 6 assists in 44 officiële wedstrijden namens Atalanta.

Derksen concludeert dat Koopmeiners zijn koffers alvast kan gaan inpakken voor zijn derde eindtoernooi met Nederland. "Daar kun je nu niet meer omheen. Ik kijk vol bewondering naar hem, die jongen doet het echt goed. En je kunt niet zeggen dat het allemaal lullige wedstrijdjes zijn die hij speelt."

Frank de Boer nam Koopmeiners tijdens het EK van 2021 voor het eerst mee naar een eindtoernooi. De middenvelder zat tweemaal bij de wedstrijdselectie, maar kwam uiteindelijk geen minuut in actie. Tijdens het WK van 2022 vertolkte Koopmeiners een grotere rol bij Oranje.

In totaal kwam Koopmeiners in Qatar 215 minuten in actie, verdeeld over de vijf wedstrijden die Nederland speelde tijdens het WK. Vooral zijn assist in de verloren kwartfinale tegen Argentinië zal de Oranje-fans nog lang bijblijven.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
7
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
8
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
18
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties