Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-Ajacied komt niet aan bod bij Arsenal: 'Hij heeft een probleem'

Laatste update:

De Fransman deed toen negentig minuten mee in de met 1-4 gewonnen wedstrijd tegen Galatasaray en na afloop van het duel met Southampton vroeg het journaille aan Arsène Wenger waarom Sanogo steeds niet speelt. "Hij heeft een probleem met zijn vertrouwen", zo werd Wenger geciteerd door Sky Sports.

"Hij heeft geen probleem dat een geheim is. Ik ben er alleen niet zodanig in gespecialiseerd dat ik het kan uitleggen, al is het gelukkig niet levensbedreigend. We moesten hem alleen volledige rust geven", aldus Wenger. Sanogo, die eerder op huurbasis voor Ajax speelde, scoorde tot dusverre één keer in twintig wedstrijden voor de Londenaren.

League Cup
Arsenal
0 - 2
Southampton
Denk jij dat Yaya Sanogo in januari bij Arsenal vertrekt?

Meer nieuws

Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
0
Real Madrid geeft 1-4 voorsprong door fenomenale Alexander Sørloth uit handen
14
Barcelona verzekert zich van tweede plek in Spanje; Girona is overtuigend derde
19
Eerste club meldt zich bij Manchester United voor transfer van Mason Greenwood
3
Ajax-spits Brobbey verschijnt in Jeugdjournaal en haalt uit naar PSV: 'Arrogant'
31
Perez en Vink zijn het eens: 'Hij kan véél beter voetballen dan iedereen denkt'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties