Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-Ajacied Mink Peeters mag tot 2018 niet voor Real Madrid spelen

Laatste update:

Real Madrid zou tot acht keer toe de regels hebben overtreden, onder meer bij het overnemen van Peeters bij Ajax. De middenvelder, die eerder ook de jeugdopleiding van PSV doorliep, maakte in 2014 de overstap van Ajax naar de Spaanse topclub. Ook bij het vastleggen van Theo Zidane, Elyaz Zidane, Benjamin Garay, Achraf Hakimi, Binu Bairam, Manuel Godoy en Fernando Macias zou Real Madrid het minder nauw met de regels hebben genomen. Bairam, Godoy en Macias behoren overigens niet meer tot de club.

Peeters, Theo Zidane, Elyaz Zidane, Garay (de jongere broer van Ezequiel Garay, red.) en Hakimi mogen volgens diverse Spaanse media geen enkel officieel duel voor Real Madrid spelen vóór hun achttiende óf tot de laatste dag van de straf, op 31 december 2017. Zowel Real als Atlético mogen in de komende twee transferperiodes geen spelers inschrijven. De clubs hebben al laten weten naar het sporttribunaal CAS in Lausanne te stappen.

De FIFA gaf de clubs eerst nog drie maanden de tijd om de fouten te herstellen. Dat gebeurde echter niet en zodoende bleef de FIFA bij de straf. Atlético krijgt daarnaast nog een geldboete van 822.000 euro. Real Madrid moet 328.000 euro betalen. Bij Atlético zijn overigens Xu Xin en Arona Sané het slachtoffer van de straf van de FIFA. Xin speelt inmiddels op huurbasis voor Guangzhou Evergrande, terwijl Sané een van de smaakmakers van Atlético B is.

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
0
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
63
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
12
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties