Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-Ajacieden mogelijk samen bij Spurs: 'Prettig om weer met Jan te spelen'

Laatste update:

Atlético Madrid heeft de stopper deze jaargang gestald bij Southampton, waar Alderweireld onder leiding van trainer Ronald Koeman uitstekend presteert. Naast the Spurs zouden ook Arsenal en Manchester City geïnteresseerd zijn. "Of ik die stap zal zetten, ligt niet alleen aan mij", vertelt de Belgisch international echter aan Het Laatste Nieuws.

"Atlético beslist in grote mate wat ik ga doen. Maar dat zulke clubs interesse hebben, geeft alleen maar aan dat ik uitstekend bezig ben." Bovendien zou het Alderweireld het wel zien zitten om weer naast zijn landgenoot te voetballen. "Het zou heel prettig zijn om weer met Jan te kunnen spelen. Maar dat is nog heel ver. De interesse moet nog concreet worden en ten slotte moet Atlético me ook laten gaan. Misschien willen ze me wel terug in Madrid. Ik moet wachten op de gesprekken na het seizoen."

Denk je dat Toby Alderweireld naar Tottenham Hotspur gaat?

Meer nieuws

'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
2
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties