Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-arbiter Mike Dean maakt opvallende 'carrièreswitch' en trollt collega's

Laatste update:

Mike Dean besloot vorige zomer na 28 jaar dat het welletjes was geweest en kondigde zijn pensioen als scheidsrechter aan. Maar: wat doe je, als je lust en je leven plotseling wegvalt?

Dean wendde zich tot social media en sloeg de handen ineen met optiekgigant Specsavers. Daar vervult de 55-jarige Engelsman sinds kort een bijzondere rol.

Dean is namelijk het brein achter het X-account van Specsavers. Dat ging al menigmaal viraal met zijn kritische tweets op de Premier League-VARs.

Zo kreeg Specsavers meer dan 838.000 views met de tekst: "Er is geen bril die deze VAR kan helpen'. Een post met de tekst: 'We moeten de VAR sponsoren, of niet?' ontving liefst 23.000 likes.

Dea onthult zijn geheime identiteit in een video op het account. "Het is moeilijk te geloven dat iemand als ik het account beheer", zegt hij daarin. "Maar ik ben gewoon dol op de macht. Niets komt dichter bij het gevoel van een echte kaart trekken dan het gevoel van iets goeds posten."

Een aantal X-gebruikers vindt echter wel dat er een luchtje aan Deans uitleg zit. Zij verdenken Specsavers en de ex-arbiter van een slinkse 1 april-grap.

Meer nieuws

Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
10
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
10
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties