Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-cultheld Ajax doorstaat keuring en tekent bij Portugese grootmacht

Laatste update:

Het verhaal van Suk is bijzonder. Op jonge leeftijd kwam hij aanwaaien bij Ajax, waar Martin Jol besloot hem een kans te gunnen. De aanvaller werkte zich op tot speler van de eerste selectie en werd razendpopulair bij de fans. Hij redde het echter niet in Amsterdam en kwam via FC Groningen bij het Portugese Marítimo terecht. Daar wist Suk het aanvankelijk ook niet te maken.

Heel even week de Aziaat naar Al-Ahli uit Saudie Arabië, waarna Nacional hem in de zomer van 2014 terughaalde naar Portugal. Bijna exact een jaar geleden stapte Suk over naar Vitória Setúbal. Daar groeide hij dit seizoen met negen goals en zeven assists in zestien wedstrijden uit tot grote smaakmaker. Bij FC Porto mag hij gaan proberen de progressie voort te zetten. Hij wordt er ploeggenoot van onder meer Bruno Martins Indi en ex-FC Twente-aanvaller Jesús Corona. De club liet in het contract van Suk een transferclausule opnemen van dertig miljoen euro.

Meer nieuws

Öztürk geniet van Nederlander 'met flair': 'Dit is potentiële wereldtop'
0
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
0
Vermoedelijke XI Atalanta en Bayer Leverkusen: twee Nederlanders aan de aftrap
4
Pak 50x je inzet als Atalanta en Bayer Leverkusen allebei scoren in EL-finale!
0
Feyenoord loopt miljoenen mis, maar heeft er komende zomer een extra optie bij
13
Ontdek adidas TEAM! Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas.
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties