Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-Feyenoorder staat aan de vooravond van miljoenentransfer naar Lyon

Laatste update:

Tapia speelde de afgelopen drie seizoenen op het middenveld van Celta de Vigo, waar hij nog tot medio 2024 onder contract stond. In zijn eerste seizoen was de 79-voudig international van Peru een vaste waarde voor de Spaanse club, maar de laatste twee jaar moest Tapia steeds vaker vanaf de kant toekijken. In Frankrijk zal Tapia zijn carrière nieuw leven willen inblazen. Op zijn positie als defensieve middenvelder zal hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Maxence Caqueret en Thiago Mendes.

Lyon werd afgelopen seizoen zevende in de Ligue 1, waardoor het Europees voetbal misliep. Bij de ploeg van trainer Laurent Blanc, die het stokje vorig seizoen overnam van huidig PSV-trainer Peter Bosz, komt Tapia in ex-Ajacied Nicolás Tagliafico en voormalig sc Heerenveen-spits Amin Sarr twee spelers tegen met een Eredivisie-verleden. Eerder versterkten les Gones zich al met de 21-jarige middenvelder Skelly Alvero van FC Sochaux.

In Nederland was Tapia actief voor FC Twente, Feyenoord en Willem II. Tapia komt uit de jeugdopleiding van de Tukkers, waar hij twee seizoenen in het eerste elftal speelde. In januari 2016 maakte hij voor anderhalf miljoen euro de overstap naar de huidig landskampioen. In de Kuip wist Tapia in eerste instantie geen basisplaats te veroveren, waarna hij verhuurd werd aan Willem II. In totaal speelde de 27-jarige middenvelder 92 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij negen keer scoorde en één assist gaf.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties