Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-middenvelder Go Ahead Eagles debuteert in Turkse selectie

Laatste update:

Bij de Turkse middenmoter is Türüç een vaste waarde: sinds zijn komst anderhalf jaar geleden speelde hij 68 wedstrijden in alle competities, waarin hij goed was voor tien doelpunten. Doordat Türüç tevens over de Turkse nationaliteit beschikt, kan de spelmaker volgende week tegen Finland debuteren voor Ay-Yildizlilar.

Naast Türüç kon ook Enes Ünal rekenen op een uitnodiging van Terim. De aanvalsleider van FC Twente debuteerde in maart 2015 voor Turkije en werkte daarna nog twee interlands af. Verder maken ook grote namen als Arda Turan (Barcelona) en Emre Mor (Borussia Dortmund) deel uit van de 26-koppige selectie van Terim, die tevens een plek heeft ingeruimd in zijn groep voor de in Zaandam geboren Oguzhan Özyakup (Besiktas).

Denk jij dat Deniz Türüc nog eens voor een Turkse topclub gaat spelen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties