Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-PSV'er schenkt Panathinaikos Griekse beker met hattrick

Laatste update:

Berg slaagde niet bij Hamburger SV en PSV, maar heeft in Griekenland zijn draai gevonden. De Zweed was in de competitie goed voor 15 doelpunten en 8 assists in 29 wedstrijden en vond zaterdag al na een kwartier spelen het net. De bal bleef bij een hoekschop liggen en Berg haalde succesvol uit: 0-1. De voorsprong was verdiend en Panathinaikos kreeg goede kansen om de score uit te breiden. Na het halfuur werd PAOK beter en raakte het via Dimitrios Salpingidis de paal.

In de eerste tien minuten na rust nam Panathinaikos afstand van PAOK: Berg schoot de 0-2 tegen de touwen en Nikolaos Karelis kopte een hoekschop binnen. Via een benutte strafschop van Zvonimir Vukic deed de voormalige werkgever van Huub Stevens nog wat terug, maar Berg completeerde nog zijn hattrick. Panathinaikos, dat in de Super League drie punten onder PAOK eindigde, won voor de achttiende keer in de clubhistorie de beker.

Cup
PAOK Saloniki
1 - 4
Panathinaikos

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties