Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-PSV'er vertolkt negatieve hoofdrol bij nieuw puntverlies Besiktas

Laatste update:

Besiktas leed in de laatste drie wedstrijden twee keer puntverlies en ook nu kwam de kampioen van 2009 niet tot winst. Voormalig PSV'er Atiba Hutchinson vertolkte een negatieve hoofdrol bij De Zwarte Adelaars, want hij veroorzaakte na een halfuur met een handsbal een strafschop, die werd binnengeschoten door Ali Adnan. De thuisploeg kwam daardoor op een 2-1 voorsprong; Mustafa Pektemek had Besiktas na vijf minuten na een passje van Olcay Sahan op 0-1 gezet. De gelijkmaker kwam eveneens vanaf elf meter van stand: na een duwfout van Pektemek schoot Leonard Kweuke raak.

Vijf minuten na rust trok Pektemek, die dus bij drie doelpunten in het Yeni Rize Sehir Stadion betrokken was, de stand weer gelijk. Na een fraaie aanval via Gökhan Töre en Hutchinson schoot de spits van dichtbij hard binnen. Besiktas dacht ook nog de zege te kunnen grijpen, maar een doelpunt werd ongeldig verklaard, omdat er bij een hoekschop een overtreding was gemaakt op de doelman. Het gelijkspel voelde bij Besiktas aan als een nederlaag, terwijl Rizespor een belangrijk punt pakte in de strijd tegen degradatie.

Denk jij dat Besiktas in de top twee eindigt?

Meer nieuws

'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
1
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
12
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
25

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties