Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-pupil keihard over Wenger: 'De lat ligt sowieso hoger dan voorheen'

Laatste update:

"Eerder was 'de Arsenal-manier van voetballen' belangrijker dan het pakken van punten, maar dat is niet de manier om kampioen te worden. Dat is al sinds ik hier speel niet goed gegaan", zegt de 36-jarige doelman van de Londenaren in gesprek met the Guardian. "Soms moet je er gewoon voor zorgen dat je een lelijke wedstrijd wint."

"Dat betekent defensief heel compact staan, niks doorlaten en hoe dan ook die 1-0 overwinning over de streep trekken." Onder Emery is er veel verbeterd, stelt de keeper. "Emery eist veel van ons op de trainingen en dat is wel de manier waarop spelers beter kunnen worden. Ik denk dat de lat sowieso hoger ligt dan voorheen. Iedereen werkt nu harder en dat is zoals het zou moeten zijn."

Arsenal begon slecht aan het Premier League-seizoen door de eerste twee competitieduels te verliezen. De ploeg van Emery wist nadien echter flink te stijgen op de ranglijst door achtereenvolgens West Ham United, Cardiff City, Newcastle United en Everton te verslaan. Arsenal, dat nu zesde staat in de Premier League, ontvangt zaterdag in eigen huis Watford.

Meer nieuws

Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
4
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
23
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
11
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
15
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties