Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-recordverkoop van Ajax komt opnieuw op de markt na teleurstellend seizoen

Laatste update:

De Colombiaan kwam in de zomer van 2017 voor 42 miljoen euro over na een uitstekend jaar onder Peter Bosz bij Ajax, dat hem een jaar eerder voor slechts 5,5 miljoen euro had overgenomen van het Colombiaanse Atlético Nacional. Daarmee werd Sánchez destijds de duurste Ajacied aller tijden, een record dat inmiddels overigens in handen is van Antony (voor maximaal 100 miljoen euro naar Manchester United). Sánchez begon onder Mauricio Pochettino veelbelovend in een driemansverdediging met doorgaans Toby Alderweireld en Jan Vertonghen. De verdediger was sinds zijn komst elk jaar goed voor dertig tot veertig optredens, maar dit seizoen raakte hij uit de gratie.

Sánchez kwam deze campagne tot 24 duels voor de Engelsen, waarvan twaalf als basisspeler. De 52-voudig international kende in april een persoonlijk dieptepunt toen hij tegen Bournemouth als invaller na een half uur weer werd gewisseld en tijdens zijn tocht naar de bank werd uitgefloten door de eigen supporters. De ex-Ajacied was zichtbaar geëmotioneerd. De captain van the Spurs, Hugo Lloris, nam het direct na het duel op voor zijn collega. "Ik voel echt met hem mee, dit gun je niemand. Ik heb dit in mijn loopbaan nog nooit gezien. Het begon al toen hij het veld betrad!"

"Deze speler vecht al jaren voor deze club, dus dit is een heel droevig verhaal. Het is slecht voor de club, voor de supporters en voor de speler zelf", aldus de Franse doelman, die deze zomer eveneens vertrekt bij the Spurs. Sánchez kwam tot 205 wedstrijden voor Tottenham, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en één assist. De verdediger ligt nog tot volgend jaar zomer vast in Noord-Londen. De marktwaarde van Sánchez ligt volgens Transfermarkt op twintig miljoen euro.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
6
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
6
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
11
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties