Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ex-spits van Vitesse en FC Utrecht niet haalbaar voor Feyenoord'

Laatste update:

Enkele maanden geleden sloot Van Wolfswinkel niet uit dat hij op een dag voor een club uit de traditionele top drie van Nederland zou uitkomen. "'Ik heb nog nooit voor een Nederlandse topclub gespeeld. Dat wil ik tijdens mijn carrière nog graag meemaken", zo verzekerde de voormalig aanvaller van onder meer Vitesse en FC Utrecht.

Van Wolfswinkel maakte twee zomers geleden de overstap van Sporting Portugal naar Norwich City, maar dat was geen onverdeeld succes. De aanvaller speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Saint-Étienne en werd recent met een terugkeer naar Lissabon in verband gebracht. De club uit Portugal zag echter af van zijn komst en contracteerde Teofilio Gutiérrez van River Plate.

Van Wolfswinkel was volgens Voetbal International ook in beeld bij Spartak Moskou. De 26-jarige aanvaller wil voor zijn kans bij Norwich City gaan, maar het is maar de vraag of de directie van the Canaries daar net zo over denkt. Met zijn eventuele verkoop kan de club nieuwe spelers aantrekken. Het contract van Van Wolfswinkel met de promovendus loopt nog twee seizoenen door.

Denk jij dat Ricky van Wolfswinkel deze zomer bij Norwich City blijft?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
Derksen wordt niet enthousiast van Van Bommel als trainer van Feyenoord
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
60
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties