Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-toptalent heeft nu eigen kledingmerk: 'De Ligt heeft respect voor wat ik doe'

Laatste update:

De Fretes is eigenaar en oprichter van zijn eigen kledingmerk: Seaside Fashion Label. "Ik ben zelf altijd al wel een modemannetje geweest", vertelt De Fretes in gesprek met de NOS. In de jeugd van Sparta begon hij al 'voor de lol' zijn eigen shirts te ontwerpen en te dragen. "Ploeggenoten vroegen dan aan me waar ik dat shirt had besteld. Ik antwoordde dat ze het shirt voor twee tientjes bij mij konden krijgen. Dat ging toen best rap via mond-tot-mondreclame. Voordat ik het wist, verkocht ik shirts vanuit mijn kluisje op de middelbare school. In 2017 liep mijn contract bij Sparta af en dacht ik: ik moet ook een andere inkomstenbron hebben."

Bij Sparta en NAC kwam De Fretes niet verder dan het beloftenteam, waarna hij nog een tijdje in Bulgarije bij Spartak Varna onder contract stond alvorens hij bij de amateurs van VV GOES opdook. Dat de voormalig international van Oranje Onder-15 en Onder-16 niet is doorgebroken, wijdt hij zelf aan een 'verkeerde instelling'. "Ik gaf vaak de schuld aan anderen. Het lag altijd aan de trainer en niet aan mij. En ik wilde wel prof worden, maar ik had geen duidelijk doel zoals bijvoorbeeld Matthijs (De Ligt, red.). Hij wilde altijd de beste zijn. Ik had dat niet."

"Ik was een van de besten van die lichting. Dat vonden die gasten ook. Ze gingen ervan uit dat ik het ging halen en een grote voetballer zou worden. Maar ik dacht dat alles vanzelf kwam. In plaats van extra te trainen genoot ik van de aandacht", vervolgt De Fretes. Hij heeft nog contact met de jongens met wie hij in het verleden samenspeelde. "Een aantal draagt ook mijn kleding. Noa Lang, Ché Nunnely, Tyrell Malacia, Lutsharel Geertruida, Owen Wijndal, Deroy Duarte en zo kan ik nog wel even door blijven gaan. Van De Ligt krijg ik af en toe een berichtje. Hij heeft respect voor wat ik doe. En ik ben er trots op dat hij het wel heeft gehaald."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
5
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties