Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-trainer van Real Madrid stapt per direct op als bondscoach

Laatste update:

Via een statement op zijn eigen Facebook-pagina laat Queiroz weten dat de omstandigheden waarin hij zijn werk moet doen niet goed zijn en dat er onvoldoende voorwaarden zijn geschept om nog door te gaan. "Er is een tekort aan faciliteiten en dat is niet wenselijk voor een selectie die mee wil doen aan het WK 2018. En erger nog dan de ontkenning zijn de leugens, de arrogantie en de onverantwoordelijkheid."

"We hebben hier te maken met mensen die anderen stompzinnig vinden en denken dat ze meer ervaring hebben dan anderen", zegt Queiroz, waarbij het niet duidelijk is over wie hij het heeft. Naar het zich laat aanzien bedoelt hij de verantwoordelijken bij de Iraanse bond. Wie het nu over moet nemen bij Iran is nog onduidelijk, evenals wat Queiroz gaat doen. Hij is al sinds het eind van de jaren tachtig actief als trainer.

Queiroz werkte als bondscoach voor Portugal Onder-20, het Portugese nationale team, Zuid-Afrika en de Verenigde Arabische Emiraten en in clubverband bij Sporting Portugal, New York/New Jersey Metrostars, Nagoya Grampus Eight, Manchester United (als assistent van Sir Alex Ferguson) en meest recent Real Madrid. Bij die laatste club mocht hij één seizoen blijven voordat Florentino Pérez hem wegstuurde.

Denk je dat Carlos Queiroz ergens in Europa aan de slag gaat?

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties