Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-Vitessenaar maakt indruk op Hiddink: 'Hij komt voor Pato in de pikorde'

Laatste update:

"Ik moet ook eerlijk zijn en toegeven dat de jonge jongens momenteel een voorsprong hebben", zei Hiddink maandagmiddag. "Pato wil dolgraag en er is een gezonde onderlinge concurrentie ontstaan. Diego Costa is mijn nummer één, maar de aanvallers daarachter hebben zich laten gelden. Ik ben vooral blij met de progressie van Traoré. Hij en Loïc Rémy doen het goed."

Pato heeft nog meer elf Premier League-duels de tijd om zich waar te maken bij Chelsea, dat hem tot het eind van het seizoen huurt van Corinthians. "Laten we hopen dat hij snel zijn waarde bewijst", aldus Hiddink. "Het is goed dat hij hier op huurbasis speelt, zodat hij kan wennen en de club een inschatting kan maken over zijn mogelijke waarde voor het elftal in de nabije toekomst."

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Eerste huldiging in Philips Stadion, Stadhuisplein vol
0
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
5
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
9
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties