Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ex-vriendin Antony gaat in op geweldsincidenten: 'Ik was een gevangene'

Laatste update:

Cavallin stelt dat ze twee jaar samen is geweest met Antony. Ook tijdens zijn tijd als contractspeler van Ajax zouden de twee een relatie hebben gehad. Inmiddels is die relatie over en heeft Cavallin aangifte gedaan voor vier losstaande incidenten. Antony zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijk geweld, mishandeling en bedreiging. Antony zou Cavallin bij een nachtclub in Brazilië aan haar arm hebben getrokken, om haar vervolgens in de auto te duwen. Op dat moment was het Instagram-model zeventien weken zwanger.

In een tv-interview met de Portugese zender UOL Esporte is Cavallin ingegaan op onder meer dit incident. "Hij (Antony, red.) viel me aan, duwde me tegen de deur van de auto. Toen dacht ik: het is voorbij", vertelde de ex-vriendin. Cavallin beweert dat Antony vervolgens dreigde dat zij, hijzelf en hun zoon zouden 'sterven' als ze hun relatie zou beëindigen.

Cavallin beschuldigt Antony er ook van dat hij haar bij een ander incident alleen in hun huis gevangen hield en haar niet toestond weg te gaan. "Hij sloopte mijn koffer, greep mijn handtas en mijn paspoort. Hij maakte mijn mobiele telefoon kapot en wilde me niet laten gaan. Ik was een gevangene van 22.00 tot bijna 3.30 uur. Ik noem het privé-gevangenschap. Ik wilde daar gewoon weg en hij zei dat ik niet weg zou gaan voordat ik alles op mijn mobiele telefoon had gewist. Ik denk dat zijn moeder zijn fysiotherapeut heeft gebeld en om hulp heeft gevraagd. Niemand kon hem onder controle houden."

In Brazilië pakten de grote media uit met het nieuws, maar Antony, Manchester United en het management van de aanvaller hebben sinds de aangifte van Cavallin nog niet gereageerd. De aangifte jegens Antony zou meerdere foto's van verwondingen en dreigende berichten bevatten. In de eerste Braziliaanse berichtgeving over de aangifte stond dat ze zou zijn mishandeld door Antony op 20 mei, dezelfde dag dat de aanvaller uitkwam voor United in een Premier League-duel met Bournemouth.

Meer nieuws

Southgate wijst vier spelers van Engeland aan die 'leiderschapsgroep' vormen
0
Driessen draait zich om op tribune in Hamburg en baalt: 'Dit kan toch niet?'
0
Spaanse media na zege: 'Hij hoort dit duel thuis met vrienden te kijken'
4
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: Spanje en Italië winnen
0
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
4
Italië komt horrorstart te boven en pakt volle buit tegen dapper Albanië
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties