Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excellerende Fernandes benadert Lukaku na ruime zege van Man United

Laatste update:

Het duel tussen Real Sociedad en Manchester United moest in Turijn worden afgewerkt, vanwege het inreisverbod voor mensen uit het Verenigd Koninkrijk in Spanje. Omdat er voor topsporters in dit geval geen uitzonderingen worden gemaakt, moest er worden uitgeweken naar het stadion van Juventus. Het was vooraf al duidelijk dat Donny van de Beek en Edinson Cavani daar niet bij zouden zijn, omdat zij momenteel met een spierblessure kampen. Ook Paul Pogba is nog altijd geblesseerd, waardoor het middenveld van Manchester United bestond uit Fred, Fernandes en Scott McTominay.

Manchester United greep in de eerste helft direct het initiatief tegen Real Sociedad, dat zich ten koste van AZ kwalificeerde voor de knock-outfase van de Europa League. De eerste grote kans van het duel was voor Marcus Rashford, wiens inzet gekeerd werd door doelman Alejandro Remiro. De rebound van Fernandes werd vervolgens door Nacho Monreal van de lijn gehaald. Met 27 minuten op de klok werd de score geopend. Een splijtende pass van Rashford bracht Fernandes vrij in het strafschopgebied, waarna Remiro botste met twee van zijn eigen verdedigers. De Portugese middenvelder maakte daarvan dankbaar gebruik en schoof de bal vervolgens in het lege doel.

In de eerste fase na rust nam Manchester United definitief afstand van Real Sociedad. Na een klein uur spelen was Fernandes het eindstation van een uitermate fraaie aanval via Daniel James en Rashford. De grensrechter keurde de treffer aanvankelijk af wegens buitenspel van James, maar na inmenging van de VAR volgde alsnog groen licht van scheidsrechter Sandro Scharer uit Zwitserland. Het was voor Fernandes al zijn negende Europese treffer voor Manchester United sinds zijn komst een jaar geleden en alleen Romelu Lukaku scoorde in de tussentijd vaker voor Internazionale: elf keer.

Kort na de tweede treffer van Fernandes tilde Manchester United de marge naar drie. Een perfecte pass van Fred bracht Rashford vrij in het strafschopgebied en de aanvaller maakte oog in oog met Remiro geen fout: 0-3. Ook James trof daarna nog doel op aangeven van Mason Greenwood, maar andermaal vlagde de grensrechter voor buitenspel en deze keer bleef zijn vlagsignaal wél staan nadat de VAR de beelden had bekeken. Een minuut voor het einde kreeg James alsnog zijn doelpunt, na een rush aan de rechterkant van het veld. Met een eindstand van 0-4 lijkt het erop dat de return over een week op Old Trafford een formaliteit is.

-

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
3
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
30
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties