Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excelsior baalt van late en zure nederlaag: 'Ajax creëerde eigenlijk niks'

Laatste update:

"Ajax creëerde eigenlijk niks", concludeerde de trainer van Excelsior na afloop in gesprek met de NOS. "Alleen dat geweldige schot van Ricardo van Rhijn van dertig meter tegen de lat en een kopbal uit een corner, verder konden ze niks creëren. Ik had ook echt niet het idee dat Ajax ging scoren en had dus zeker op een puntje gerekend. Helaas is dat niet gelukt."

Dijkhuizen kijkt logischerwijs wel met een tevreden gevoel terug op de eerste seizoenshelft. Excelsior gaat de winterstop in met een dertiende plaats. "Dit geeft wel moraal om ons na de winterstop veilig te spelen. We zijn een half jaar onderweg en hebben goed gevoetbald. Met zeventien punten mogen we best tevreden zijn. Dit geeft veel moed voor na de winterstop."

-
Denk jij dat Excelsior zich gaat handhaven?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties