Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excelsior begint nieuw seizoen goed met winst in De Grolsch Veste

Laatste update:

FC Twente zag na het voorgaande seizoen meerdere spelers weggaan, maar Hakim Ziyech bleef wél. De magistrale vorm die hij in de vorige jaargang etaleerde was nu echter niet acuut zichtbaar. Wat wel aan de oppervlakte verscheen waren de zwaktes van Dejan Trajkovski, de vleugelverdediger die deze week op huurbasis arriveerde van NK Domzale. Hij zag er beroerd uit in de eerste helft en had schuld aan de 0-1 van Excelsior, na een dikke tien minuten spelen.

De bal ging via Vermeulen naar de flank, naar Nigel Hasselbaink en die kreeg de tijd en ruimte van Trajkovski om te dribbelen. Uit de voorzet naar het midden gleed Vermeulen de bal over de doellijn en zo kwam Excelsior aan de leiding. FC Twente bleef de laatste drie seizoenen steeds steken op een gelijkspel in de eerste speelronde van het seizoen en begon nu dus met een achterstand. De Tukkers testten Excelsior niet of nauwelijks voor rust.

Men probeerde Ziyech wel te vinden, maar behoudens een goede pass van Joachim Andersen naar de sterspeler werd hij te weinig bereikt. Excelsior ging zelf steeds voor de counter en Stanley Elbers werd nog een keer heel gevaarlijk, maar zijn puntertje trof geen doel. Een kwartier na rust kwam de 0-2 er wél en die was niet onverdiend te noemen. Luigi Bruins vond met een heerlijke steekpass langs drie, vier man vanaf de rand van de zestien meter Owusu en die mikte raak in de lange hoek.

In het laatste half uur ging er niet veel goed aan beide kanten. Excelsior leek tevreden met de tussenstand en nam geen onnodige risico's meer, terwijl FC Twente er geruime tijd niet in slaagde iets nieuws te bedenken waar Excelsior door verrast zou worden. Pas in minuut 82 tekende Jari Oosterwijk, die tot dan toe nauwelijks in het stuk was voorgekomen, de 1-2 binnen na doorkoppen van Stefan Thesker en veel te traag handelen van doelman Tom Muyters. In de slotfase bleef de gelijkmaker van FC Twente echter uit.

-
Denk je dat FC Twente dit seizoen gaat strijden in de kelder van de Eredivisie?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties