Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excelsior boekt vijftigste uitzege in de Eredivisie; El Azzouzi eert Nouri

Laatste update:

Een vernieuwd Willem II stond aan de aftrap. Aanwinsten Timon Wellenreuther (Schalke 04), Dan Crowley (Arsenal), Karim Coulibaly (AS Nancy) en huurlingen Ismail Azzaoui (VfLWolfsburg), Pedro Chirivella (Liverpool) en Konstantinos Tsimikas (Olympiacos) kregen allemaal een basisplaats van trainer Erwin van de Looi, terwijl Van der Gaag koos voor huurlingen Wout Faes en Zakaria El Azzouzi. Bij Willem II was Wellenreuther op het doel de opvolger van de naar Ajax vertrokken Kostas Lamprou en het werd geen gelukkig debuut voor de Duitser.

Na een halfuur pompte Ryan Koolwijk de bal het zestienmetergebied in na een vrije trap en Milan Massop knikte tegen de paal, waarna de bal via Wellenreuther ongelukkig in eigen doel belandde. Het doelpunt was enigszins tegen de verhoudingen in, want de meeste dreiging ging uit van de thuisploeg. Enkele minuten voor rust zeilde een lob van Kevin Vermeulen over het doel en dus bleef het voor de onderbreking bij 0-1. In de tweede helft duurde het echter niet lang voor Excelsior de marge alsnog uitbreidde.

El Azzouzi stond plots vrij op de rand van het zestienmetergebied na een vlotte combinatie en werd bediend door Vermeulen en rondde oog in oog met Wellenreuther gedecideerd af. Hij vierde zijn doelpunt door een shirt met nummer 34 te tonen, ter ere van Abdelhak Nouri. De aansluitingstreffer van Willem II volgde halverwege het tweede bedrijf. Een voorzet bleef hangen en was een prooi voor Sol, die de bal aannam op de borst en snoeihard uithaalde. Vervolgens drong Willem II aan en stond Excelsior onder druk, maar de bezoekers bleven overeind. Stanley Elbers schoot namens Excelsior nog op de lat.

-
Verdiende Excelsior de overwinning?

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
4
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties