Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excelsior denkt aan Feyenoord-aanvaller: 'Dat maakt het interessant'

Laatste update:

Zwarts speelde tot medio 2017 bij Excelsior en maakte toen de overstap naar Feyenoord. "Ik denk dat hij kwaliteiten heeft die zouden passen in de Eredivisie", laat algemeen directeur Ferry de Haan weten bij FC Rijnmond. "Of hij interessant is voor Excelsior? Hij heeft bij ons gezeten. Wij wilden hem een contract aanbieden, maar hij ging naar Feyenoord. Dat is drie jaar geleden. Ik denk dat hij kwaliteiten heeft die wij op dit moment niet hebben. Dat maakt het interessant."

'Van Persie heeft me uiteindelijk uitgelegd welke stapjes ik moest ondernemen'

Voetbalzone sprak Joël Zwarts onlangs nog over onder meer zijn verwachtingen voor de toekomst.Lees artikel

"Mijn zaakwaarnemer en mijn vader kregen twee weken geleden te horen dat de optie van Feyenoord om mijn contract te verlengen sowieso gelicht zou worden", zei Zwarts deze week in het Algemeen Dagblad. "Ik zou onder contract blijven bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel zei dat ik mij daar helemaal geen zorgen om hoefde te maken. Maar nu opeens kreeg ik te horen dat ze toch op hun woorden terug moesten komen. Feyenoord laat me na dit seizoen niet meer terugkeren."

Zwarts laat zich niet uit het veld slaan door het slechte nieuws uit De Kuip. "Ik ben teleurgesteld, maar niet uit het veld geslagen. Dat laatste ben ik nooit. De voetballerij is nog niet van Joël Zwarts af. Ik denk weleens aan Garry Mendes Rodrigues. Die kreeg ook nauwelijks een kans en via Dordrecht kwam hij toch verder. Tot zelfs een mooie stap naar Galatasaray."

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
47
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties