Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excelsior doorbreekt eindelijk negatieve reeks en houdt hoop

Laatste update:

Na een aarzelend begin kwam de wedstrijd na tien minuten los. De poging van Ryan Koolwijk vloog over het doel van keeper Michael Woud, terwijl Marious Vrousai aan de andere kant van het veld doelman Alessandro Damen niet kon passeren. Na ruim een kwartier spelen brak Renato Tapia de ban. De van Feyenoord gehuurde middenvelder loste van ruim twintig meter een hard schot die via de binnenkant van de paal de openingstreffer opleverde: 0-1.

Alexander Isak had op het halfuur de kans de voorsprong te verdubbelen, maar de Zweedse aanvaller moest zijn meerdere erkennen in Damen. Twee minuten later was Ali Messaoud gevaarlijk namens Excelsior. De aanvaller snelde naar het vijandelijke doel, maar kon Woud niet verschalken. Na de onderbreking bleven de Kralingers dominant, maar tot veel kansen kwam de thuisploeg niet. Willem II wachtte rustig af en loerde op de counter.

Waar Woud redding bracht op een inzet van Marcus Edwards, wist Tapia met wederom een sterk schot dit keer geen doel te treffen door ingrijpen van Damen. Mounir El Hamdaoui leek zijn ploeg twintig minuten voor tijd alsnog op 1-1 te zetten, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Excelsior bleef naarstig zoeken naar de gelijkmaker, maar Willem II leek stand te houden. Vlak voor tijd leken de bezoekers ook nog een strafschop te krijgen door een handsbal van Hervé Matthys, maar de VAR greep in. In blessuretijd was het El Hamdaoui die zijn ploeg alsnog het verdiende punt schonk: 1-1.

-
Verwacht jij dat Excelsior gaat degraderen dit seizoen?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties