Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excelsior nadert veilige zone dankzij overwinning op dolend FC Groningen

Laatste update:

De kansjes die er waren in de openingsfase, kwamen op het conto van Tom van Weert. De spits kreeg eerst niet goed zijn hoofd achter de bal voor een kopbal. Even later eindigde de bal na een schot van de aanvaller in de handen van Sergio Padt. Groningen kwam in het eerste halfuur niet verder dan een kopballetje van Juninho Bacuna en een schot van Mimoun Mahi. In beide gevallen kon doelman Tom Muyters de bal eenvoudig oppikken.

De beste mogelijkheid was uiteindelijk voor Daan Bovenberg, maar hij kopte de bal over. Na rust viel er al direct een stuk meer te beleven op Woudestein. Van Weert werd diep gestuurd door Rick Kruys en schoof de bal onder keeper Padt door. Vijf minuten later bracht Groningen zichzelf in de problemen. Bacuna maaide de benen van Brandley Kuwas weg in het strafschopgebied. Jeff Stans mocht aanleggen vanaf elf meter en schoot zonder problemen de 2-0 op het scorebord.

Erwin van de Looi besloot in te grijpen en bracht Michael de Leeuw en Oussama Idrissi in de ploeg. Het zorgde ervoor dat de Groningers de bal veel in en rond het vijandelijke strafschopgebied hadden, maar het duurde even voordat er ook een kans kwam. Het waren niet geheel verrassend de invallers die het deden. Idrissi raakte eerst met een poging van de rand van het strafschopgebied de paal, waarna een alerte De Leeuw in de rebound de 1-2 binnenkopte.

De topscorer van de Groningers had kort erna alweer een kans op de gelijkmaker, maar zijn schot uit de draai werd gekeerd door Muyters. Vijf minuten voor tijd had de goalie van de Rotterdammers andermaal een knappe redding in huis. Toen De Leeuw knap wegdraaien bij zijn man en vanaf een meter of tien uithaalde, was de doelman op tijd bij de grond om de inzet te keren. Ook schoot Idrissi de bal nog in het zijnet, terwijl Albert Rusnák een vrije trap net naast schoot. Het net wilde echter niet nog een keer bollen, waardoor Excelsior de belangrijke punten in eigen huis houdt.

-
Denk je dat Excelsior degradeert?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
7
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
3
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
7
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties