Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excelsior smijt Go Ahead in blessuretijd verrassend uit beker

Laatste update:

Beide teams kregen hun kansen op Woudestein, maar Go Ahead Eagles creëerde de meeste. Deniz Turuc, deze week opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje voor twee interlands, zag al vroeg een schot geblokt worden. Joey Godee probeerde het later eens uit de draai en zag hoe zijn poging naast het doel van Jordy Deckers ging. Jarchinio Antonia en Doke Schmidt probeerden het voor rust tenslotte met een stift en schot, maar waren net als Turuc en Godee niet succesvol.

Ook in de tweede helft wilde de bal er niet in, ondanks kansen over en weer. Excelsior kroop op eigen veld wat meer uit de schulp: de Rotterdammers hebben het net als vorig seizoen lastig, maar toonden wat lef en kwamen er een paar keer uit, maar serieuze kansen bleven tot teleurstelling van trainer Jon Dahl Tomasson uit. Go Ahead wist de weg naar het doel makkelijker te vinden, maar daadwerkelijk scoren bleek een tweede opgave.

Bart Vriends mikte rond het uur hard op de paal naast Deckers en diezelfde doelman dook goed naar de grond op een schot van Erik Falkenburg, vijf minuten later. Een poging van Marnix Kolder eindigde eveneens in de handen van Deckers. Terwijl iedereen erop rekende dat de wedstrijd zou afstevenen op 0-0 en een verlenging, sloeg Excelsior plotseling toe. Kalisse dook als een duveltje uit een doosje op over rechts, kreeg een meter teveel en haalde doeltreffend uit in de korte hoek naast Eloy Room.

KNVB Beker
Excelsior
1 - 0
Go Ahead Eagles
Is Excelsior verdiend door naar de achtste finales?

Meer nieuws

Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
3
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
8
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
3
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties