Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excelsior toont tweemaal veerkracht tegen Zwolle en pakt belangrijk punt

Laatste update:

Zwolle domineerde in de beginfase op Woudestein vooral via Queensy Menig, die zichzelf goed vrijspeelde, maar voorlangs schoot. Kort nadat Excelsior zich voor het eerst meldde via Daan Bovenberg sloegen de bezoekers fraai toe. Ouasim Bouy en Abdel Malek El Hasnaoui combineerden goed, waarna Lars Veldwijk uit de draai binnenschoot. Excelsior reageerde goed, maar de goal van Tom van Weert werd afgekeurd, waarna Adil Auassar de paal raakte met een afstandsschot via de vingertopper van Mickey van der Hart.

Ook de ploeg uit Zwolle raakte het aluminium, al gebeurde het via Excelsior-aanvoerder Sander Fischer die tegen zijn eigen lat kopte. De Rotterdammers begonnen vervolgens furieus aan het tweede bedrijf met een schot van Rick Kruys en ook Auassar was nogmaals gevaarlijk. Uiteindelijk viel de verdiende gelijkmaker voor Excelsior. Auassar schoot richting het doel, waarna Van Weert de bal met zijn hak trefzeker verlengde.

Lang stond de gelijke stand niet op het scorebord: Menig poeierde de bal op aangeven van Veldwijk hard in de kruising. Na een paar aanvallende wissels ging Excelsior opnieuw op jacht naar de gelijkmaker en dat lukte. Bovenberg was tijdens de 1-1 al cruciaal in de voorbereiding, ditmaal kopte hij zelf de bal achter Van der Hart door Bram van Polen in de lucht af te troeven. Van Weert en Veldwijk kregen nog kansen om hun ploeg de zege te bezorgen, maar lieten dat allebei na.

-

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
7
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
19
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties