Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Bizarre uitspraak van Ronald de Boer over Joey Veerman gaat viral na vroege wissel

Laatste update:

Veerman haalde zijn niveau al niet tegen Polen (1-2 winst), maar tegen Oostenrijk ging het nog veel slechter. Ronald Koeman stond in de eerste helft meermaals woedend langs het veld om aanwijzingen te geven. Na een half uur werd Veerman uit zijn lijden verlost. Xavi Simons kwam erin.

"Zou Veerman langzamer handelen dan Busquets? Ik denk het niet", zo zei Ronald de Boer een dag voor de wedstrijd in de De Oranjekantine van Voetbalprimeur. "Nee, ik denk het echt niet. Busquets is ook langzaam. Veerman heeft ook die visie. Dat heeft hij ook in de Champions League laten zien."

De Boer krijgt de vraag of Veerman het niveau van FC Barcelona aankan. "Ik denk het wel, ja. Je moet ook een beetje geluk hebben. Als hij nu een paar balletjes goed neerlegt dan zijn we weer even helemaal Veerman-gek, je moet soms een beetje geluk hebben."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op de Copa América: Paraguay - Brazilië
2
Johan Derksen wijst naar één man bij Oranje: 'Zwak en onprofessioneel'
9
UEFA velt oordeel over geldigheid van afgekeurd doelpunt Xavi Simons
48
In de wandelgangen: Heerenveen opent jacht op felbegeerde KKD-smaakmaker
0
Ajax wil groot talent van Bayern München naar Amsterdam halen
33
Uitspraak van Nathan Aké valt volledig verkeerd bij ESPN: 'Als dit waar is...'
18

Meer sportnieuws

Reacties