Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Excentriekeling' FC Utrecht en Feyenoord blikt terug: 'Ik heb het verknald'

Laatste update:

Lensky verveelde zich als voetballer, had last van aanpassingsproblemen en greep naar de fles. "Ik leefde op een bepaald moment als een rockstar. Ik was een VIP, ik was die bekende voetbalspeler, ik kreeg privileges", legt Lensky uit. De mensen die om hem gaven deden dat vooral om wat hij was, niet wie hij was. Het ging niet goed met hem en hij keerde terug naar Canada en hij zegt dat hij inmiddels weer kan genieten van het leven.

Toch denkt hij nog regelmatig terug aan het profbestaan, zeker als hij kijkt naar de mooie carrière van ex-ploeggenoten als Michel Vorm, Kevin Strootman en Dries Mertens. "Als ik het allemaal mocht overdoen, zou ik het anders doen", zegt de oud-verdediger. Hij speelt nu bij de amateurs en hij denkt dat hij nog goed genoeg is voor de profs. "Maar die kans is geweest. Ik heb het verknald. Niemand anders dan ik is daar schuldig aan."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties