Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excuses Fraser na interview: 'Je mag blij zijn dat ik geen tackle gemaakt heb'

Laatste update:

"Ik ben zeker niet zo negatief als jij bent", reageerde Fraser tijdens het interview. Hij somde vervolgens de kansen van Vitesse op. "Ik wist niet dat je kwaad werd. Als jij het niet met me eens bent...", repliceerde Elshoff. "Dat staat je vrij. Ik sta hier om jouw mening aan te horen. Niet om mijn eigen mening te verkondigen."

"Ik geef gewoon aan dat wij, denk ik, de bovenliggende partij waren. Maar misschien ben ik wat eerder tevreden dan jij dat bent", vervolgt een geïrriteerde Fraser. Elshoff gaf vervolgens aan dat hij geschrokken was van de irritatie, "Die irritatie is ook gegrond", antwoordde Fraser. "Of ik moet inderdaad de beelden beter gaan bekijken, dan ga ik je honderd procent gelijk geven. Maar ik denk absoluut dat we hier hadden kunnen winnen."

Tijdens de persconferentie kwam Fraser terug op het incident. "Ik wil graag mijn excuses aanbieden. Je weet, ik kan soms fel zijn. Je mag blij zijn dat ik geen tackle op je gemaakt heb. Ik heb ook geleerd om me in te houden", kreeg Fraser de lachers op zijn hand. Elshoff counterde door te zeggen dat hij in interviews met de oud-verdediger 'altijd zijn scheenbeschermers aan heeft'.

-
Vitesse verloor terecht in Den Haag

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
14
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties