Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Excuses voor duurste verdediger ooit: 'Eerste om fout toe te geven'

Laatste update:

Merson zette in aanloop naar de debuutwedstrijd van Maguire op Old Trafford nog vraagtekens bij de verdedigende kwaliteiten van de twintigvoudig international van Engeland, die op het WK van vorig jaar nog de halve finale bereikte. De duurste verdediger ter wereld ooit, die het record overnam van Virgil van Dijk, zou volgens de oud-speler van onder meer Arsenal niet met ruimte in zijn rug kunnen spelen. Snelle aanvallers als Pierre-Emerick Aubameyang zouden daarom wel raad weten met het tekort aan snelheid van de miljoenenaankoop van the Red Devils.

Meer: ‘Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten’ | Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure

Ook Ole Gunnar Solskjaer was lovend over Maguire.

Na de eclatante zege van the Mancunians moet Merson zijn mening echter bijstellen. "Maguire heeft uitstraling, hij deelt orders uit en speelt over het algemeen heel sober. Hij speelde erg goed tegen Chelsea", zei Merson in The Debate. "Ik was ook wel erg kritisch op hem moet ik zeggen. Ik kreeg hem maandag niet te pakken, maar hoop Harry vandaag nog te spreken. Hij heeft me daarover al een berichtje gestuurd." Maguire werd na afloop van het duel met the Blues uitgeroepen tot Man of the Match.

"De dingen die ik over Harry heb gezegd kwamen er niet helemaal goed uit, want ik gaf hem niet het krediet dat hij eigenlijk hoort te krijgen. Ik ben verdedigers als Tony Adams en John Terry gewend, dat waren pure verdedigers. Daar ben ik dus de fout mee ingegaan. Harry heeft de halve finale van een WK gehaald en is international. Ik ben dan ook de eerste om toe te geven dat ik fout zat", aldus Merson.

-
Was Harry Maguire ook jouw Man of the Match tegen Chelsea?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
0
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties