Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Exorbitante eisen Raiola maakten einde aan interesse Manchester United'

Laatste update:

Naar verluidt drong Alf-Inge Haaland, de vader van de van Red Bull Salzburg afkomstige aanvaller, aan op een ontsnappingclausule van vijftig miljoen euro, wat ook al niet goed viel bij de beleidsbepalers van Manchester United. Daarnaast wilde Haaland senior volgens bovengenoemde media op financieel gebied meeprofiteren van een toekomstige verkoop van zijn zoon. De vader van de Dortmund-aanwinst is sowieso geen fan van the Mancunians, nadat Roy Keane zijn been brak met een keiharde tackle in 2001. "Ik heb een hekel aan Manchester United en kan hun spelers echt niet uitstaan", zo liet de oud-middenvelder van onder meer Manchester City ooit weten.

Borussia Dortmund strikt Håland

Volgens ESPN heeft Raiola er bij Haaland op gewezen dat de Bundesliga een veel betere competitie zou zijn. De Noorse spits, die onlangs ook met RB Leipzig sprak, tekende zondag uiteindelijk een meerjarig contract bij Dortmund, dat circa twintig miljoen euro overmaakt richting Salzburg. Het bezorgt Ole Gunnar Solskjaer naar verluidt geen slapeloze nachten, want de manager van Manchester United geeft liever het vertrouwen aan Mason Greenwood, die dit seizoen zijn doorbraakt beleeft op Old Trafford. Daarnaast geeft Solskjaer qua uitgeven van geld de prioriteit aan andere plaatsen in zijn selectie.

Onder meer BILD en Kicker wisten zondag al te melden dat Dortmund honderd miljoen euro kwijt is aan de Haaland-deal. Naast het transferbedrag van twintig miljoen euro betaalt BVB jaarlijks een salaris van zes miljoen euro aan de Noorse aanwinst, die tot medio 2024 onder contract staat in Dortmund. Haaland Senior ontvangt volgens de berichtgeving tien miljoen euro, terwijl Raiola wordt beloond met een bedrag van vijftien miljoen euro. Het salaris van Haaland, die ook werd gelinkt aan Real Madrid, Juventus, Liverpool en Bayern München, zou vanaf het derde jaar worden verhoogd naar acht miljoen euro, waardoor Dortmund onder de streep tientallen miljoenen euro neer moet leggen voor de spraakmakende wintertransfer.

Borussia Dortmund is de ideale club voor Erling Braut Haaland

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
13
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
10
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties