Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Experiment leidt tot discussie met Van Gaal: 'Ik was het niet met hem eens'

Laatste update:

Na rust mocht Malacia invallen en verving hij niet linksback Daley Blind, maar centrumverdediger Aké. Van Gaal wilde de jonge Rotterdammer in het centrum testen omdat Bruno Martins Indi door een blessure het WK in Qatar mist. Tot nu toe stond Malacia in zijn vijf gepeelde interlands altijd aan de linkerkant geposteerd. De afgelopen week, na een training, liet Van Gaal hem echter weten dat hij zich, naast zijn gebruikelijke linksbackpositie, ook op een plek in het centrum moest richten. Op die plek ziet bondscoach, bij voorkeur, graag een 'pitbull als Malacia' spelen.

??

Malacia speelde nog nooit in het centrum en moest zichtbaar wennen aan de nieuwe rol naast Jurriën Timber en Van Dijk. Oranje's aanvoerder riep de jongeling tot drie keer toe terug omdat hij te ver naar voren liep. Ook Van Gaal had de nodige kritiek en riep Malacia naar de kant om hem terecht te wijzen. Dit leidde tot een discussie. "Het was helemaal anders. Ik ben gewend om mee te gaan in de aanval", zo werd Malacia geciteerd door NU.nl. Tevens liet hij weten geen centrale rol te ambiëren. "Ik speel liever op mijn eigen positie. Daar doe ik het nu goed en daar voel ik me ook het fijnst. Maar als de trainer me als centrumverdediger nodig heeft, sta ik klaar."

De linksback staat dus open voor verandering maar slikt niet alles voor zoete koek. Over de woordenwisseling met Van Gaal langs de kant zei hij: "Hij legde mij een situatie uit. Ik was het er op dat moment niet mee eens. Maar je moet ook weer door. Na de wedstrijd hebben we het er nog even over gehad." Of hij meegaat naar Qatar durft Malacia nog niet te zeggen. "Dat is nooit een zekerheid. Ik moet presteren bij de club. Daarna zien we het wel."

UEFA Nations League
Nederland
1 - 0
België

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
11
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
4
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
12
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties