Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Experimenterend Frankrijk vecht zich dankzij Griezmann naar remise

Laatste update:

Frankrijk verloor in juni 2013 voor het laatst een oefeninterland: het kreeg toen een tik uitgedeeld van Brazilië (3-0). Sindsdien speelde het nog acht vriendschappelijke internationale wedstrijden en daarvan won het er zes, tegenover twee remises. Deschamps begon in een experimentele en opmerkelijke 4-4-2 opstelling met Alexandre Lacazette en Karim Benzema als aanvalsduo: achter hen begon Mathieu Valbuena in het midden en op links speelde Paul Pogba.

De Albanezen deden het prima in Rennes en durfden aan te vallen. Een fout van Christophe Jallet werd Frankrijk bijna fataal, ware het niet dat Emir Lenjani te weinig deed met de ontstane kans. Een hernieuwd zwakke beurt van de Franse verdediging leidde tot een schot over Hugo Lloris' doel. Het thuisland creëerde zelf ook wel mogelijkheden. Lacazette verprutste echter een kans en Yohan Cabaye schoot over. Ansi Agolli hield op zijn beurt Valbuena af van de 1-0.

Vijf minuten voor de verplichte onderbreking kwam Albanië zelf op voorsprong. Mavraj, die al eerder in de wedstrijd kansrijk was, werd onvoldoende gedekt bij een hoekschop: hij kwam zo voor zijn man en kopte raak in de rechterhoek. In de tweede helft gingen de Fransen op jacht naar de gelijkmaker. Na een kwartier besloot Deschamps dat Antoine Griezmann erbij moest komen en even later bracht hij ook André-Pierre Gignac en Leyvin Kurzawa in. Griezmann bracht het gewenste schokeffect.

Hij ging zijn directe bewaker mooi voorbij, sneed naar binnen en vond de korte hoek met zijn venijnige schot. Er kwamen kansen om nog aan de haal te gaan met de winst, maar die mislukten allen. Benzema volleerde van een paar meter over, Pogba schoot van afstand naast en Albanië hield uitstekend stand. De remise zal het land vertrouwen geven voor over een paar maanden: dan wacht een wedstrijd tegen Armenië in Groep I van de kwalificatiecyclus.

-
Denk jij dat Didier Deschamps snel weer in een 4-4-2 opstelling speelt met Frankrijk?

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties