Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Explosiegevaar bij Ajax: meer sleutelspelers denken aan vertrek'

Laatste update:

Peter Bosz sprak na de verloren Europa League-finale met de as van zijn elftal in de hoop dat André Onana, Sánchez, Hakim Ziyech, Davy Klaassen en Kasper Dolberg zouden blijven. De trainer beloofde tevens vier directe versterkingen, maar die zijn niet gekomen. Mede daarom zou de 21-jarige Sánchez hebben besloten om in te gaan op het voorstel van Tottenham.

"Het is - zeker ook omdat Klaassen weg is, Bosz de kuierlatten nam en Sanchez op weg naar de uitgang is - tegen het zere been van de blijvers, die inmiddels allemáál denken aan een vertrek en voor explosiegevaar binnen Ajax zorgen", zo valt er in de analyse te lezen. "Door de nieuwe zeperd zal de druk op de Ajax-leiding verder toenemen. Niemand begrijpt waar de aanwinsten blijven."

Dat laatste werd goed duidelijk toen Hakim Ziyech na afloop van het met 0-1 verloren duel met Rosenborg BK een interview gaf aan Ziggo Sport. De middenvelder bevestigde dat het frustrerend is dat de aanwinsten uitblijven en zei dat de directie niet heeft geleerd van de fouten die zij vorig jaar heeft gemaakt. "Hard? Ja, maar wel de realiteit", zei de linkspoot.

-
Denk jij dat er meer sleutelspelers weggaan deze zomer?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
20
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties