Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

F-Side vernietigend: 'Jij hoort nu in het rijtje Vermeer, Raiola en Sneijder'

Laatste update:

"Laten we eerlijk zijn, je bent een uitstekende doelman en vaak erg belangrijk geweest voor ons. Alleen zoals wel vaker is gebleken in het verleden staat een goede speler niet gelijk aan een goed persoon. In jouw geval staat dit buiten kijf. De acties die jij hebt uitgehaald, hebben ervoor gezorgd dat je onze steun volledig kwijt bent", schrijft de F-Side. Onana zat de afgelopen maanden een dopingschorsing uit, nadat hij werd betrapt op furosemide. De F-Side noemt het een 'bizar verhaal' dat hij een verkeerd pilletje innam, nadat hij op zoek was naar een paracetamol. Vanaf volgende week is hij weer speelgerechtigd.

De F-Side stelt dat het zonde van de tijd is geweest dat Ajax en de supporters Onana aanvankelijk steunden na 'zo'n domme fout'. De supporters schrijven dat ze in eerste instantie niet konden geloven dat Onana zijn tot medio 2022 lopende contract niet zou gaan verlengen en transfervrij wilde vertrekken, ondanks dat Ajax langer met hem door wilde. "Een speler die zoveel mooie momenten heeft meegemaakt bij Ajax en zo is gesteund door de club en de supporters kan ons toch niet verraden? Het tegendeel is echter waar. Jij besloot alsnog om niet bij te tekenen en steekt daarmee een mes in de rug van Ajax en z'n supporters."

"Niet alleen loopt Ajax een enorm bedrag mis door jou, je bent ook als persoon niet meer serieus te nemen", vervolgt de F-Side. "Eerst krijg je een schorsing voor een langere periode, vervolgens naai je Ajax door niet bij te tekenen. Helaas moeten we hieruit concluderen dat je een ontzettende Judas bent en dat kunnen en zullen we je niet vergeven. Jij zal voortaan thuishoren in het rijtje Kenneth Vermeer, Mino Raiola en Wesley Sneijder." Vermeer maakte in 2014 de overstap van Ajax naar Feyenoord, terwijl de F-Side eerder Sneijder een 'valse hond' noemde omdat hij zich na zijn loopbaan meer identificeerde met FC Utrecht. Sneijder kwam daarop met een provocerende video waarin te zien was hoe hij op de N201 langs de Johan Cruijff ArenA reed, terwijl hij Utereg me stadsie zong.

De F-Side hoeft Onana niet meer in wedstrijdverband op het veld bij Ajax te zien. "Mocht dit wel gebeuren, dan zullen we je uiteraard niet steunen. Hiervoor ben je veel te ver gegaan. Wij zien nog liever een keeper met mindere kwaliteiten dan iemand met de persoonlijkheid van een rat. Wanneer je dit leest zal het je waarschijnlijk toch niks doen, want jij hebt immers je miljoenencontract en functie elders al binnen. Maar houd dan ook de eer aan jezelf en kies ervoor om geen deel uit te maken van de A-selectie."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties