Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FA drijft de spot met Harry Kane op Twitter en maakt excuses

Laatste update:

De tweet bestond uit de tekst: 'Wat is dat daar in je zak, Chris?', met een korte video van Chris Smalling die antwoordt: 'Harry Kane'. Een woordvoerder van de FA laat weten dat beide clubs een brief hebben ontvangen waarin de voetbalbond excuses maakt. Volgens de BBC waren beide clubs not impressed door de tweet. Tottenham heeft ervoor gekozen om geen commentaar te geven.

Kane was dit seizoen goed voor 37 doelpunten in 44 officiële wedstrijden, maar had het zwaar tegen Manchester United. De topscorer van Tottenham bestreed na afloop echter dat hij te snel terugkeerde op het veld na een recente enkelblessure. "Ik heb twee goals gemaakt in mijn laatste vier duels. Zo slecht is dat niet. Maar als je een bepaalde standaard neerzet, dan gaan mensen naar dingen zoeken als je dat niveau niet haalt."

Is het terecht dat de FA excuses maakt?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
3
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
71
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
18
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties