Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'FA moet Balotelli verdedigen, anders denkt hij wellicht aan een transfer'

Laatste update:

Raiola is niet te spreken over het oordeel van de Engelse voetbalbond, die de markante aanvaller vier wedstrijden wil schorsen. "Ik ben heel boos", vertelde de zaakwaarnemer van de Italiaans international. "Mario trapte onbewust tegen het hoofd van Parker. De scheidsrechter van zondag (Howard Webb, red.) is een lafaard. Hij heeft alles gezien. De FA moet Balotelli verdedigen, anders denkt hij wellicht aan een vertrek uit Engeland. In Engeland worden zeer vreemde regels toegepast."

Raiola had enkele uren eerder, vóór de uitspraak van de FA, nog laten weten dat zijn cliënt in elk geval tot medio 2013 in de Eastlands blijft. "Ik kan niet zeggen dat hij voor het leven blijft", stelde de Nederlandse Italiaan. "Hij blijft in ieder geval dit seizoen en ook het volgende. Daarna zien we wel." Het contract van Balotelli loopt pas in de zomer van 2015 af.

Sergio Agüero steunt zijn omstreden ploeggenoot. "We weten allemaal dat hij een fantastische speler is. En buiten de lijnen kiest iedereen zijn eigen weg. Maar iedereen die Mario goed kent, weet dat hij echt een goede jongen is. Hij is jong, let goed op zichzelf en benadert het leven zoals hij dat wil."

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties