Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

FA zet 'onhaalbare man' bovenaan wensenlijst als bondscoach

Laatste update:

Ter vervanging van Hodgson zingen meerdere namen rond. De Britse media schrijven woensdag echter dat Arsène Wenger bovenaan de lijst staat als kandidaat-opvolger. Er wordt al meteen bij gezegd dat le Professeur zo goed als onhaalbaar is. Wenger wees in het verleden meermaals de mogelijkheid af om bondscoach van Frankrijk te worden en heeft ook in het trainerschap van Engeland geen zin.

Wenger is inmiddels 66 jaar, geeft er de voorkeur aan om een club te trainen en staat bovendien nog een jaar onder contract bij Arsenal. Niets wijst erop dat de Fransman bereid is Londen te verlaten om Engeland te gaan coachen en daarom kan de Engelse bond (FA) zijn naam waarschijnlijk meteen weer doorstrepen. Technisch directeur Dan Ashworth bekent niettemin dat Wenger wel een uitstekende man zou zijn.

"Hij loopt hier al rond sinds 1996. Begrijpt Arsène perfect hoe de Premier League werkt, hoe de Engelse spelers werken, de media? Hoe de verwachtingen rondom Engeland zijn? Absoluut. Dus sluit je zo iemand uit? Nee, waarschijnlijk niet. Maar misschien wil hij het niet", zegt Ashworth. De kans is groot dat Gareth Southgate, nu bondscoach van Jong Engeland, als interim-coach naar voren wordt geschoven voor de eerste duels in de WK-kwalificatiereeks.

Als Arsène Wenger zou willen, zou de FA hem meteen moeten aanstellen

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties