Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Faber duidelijk: 'Hij komt dit seizoen niet meer terug in de selectie'

Laatste update:

"Dat ligt ook bij de beleidsbepalers. Dit seizoen komt hij niet meer terug in de selectie. Volgens mij ben ik daar wel duidelijk in geweest, uiteindelijk moeten we doorgaan en zorgen dat we het seizoen goed afmaken, verder niks", legt Faber uit aan FOX Sports voorafgaand aan het duel met PEC Zwolle van zondagmiddag.

Veldwijk leek FC Groningen in januari te gaan verlaten, maar van een vertrek kwam het uiteindelijk niet. Ondanks dat Groningen, dat momenteel zes punten boven de rode streep staat, de doelpunten hard nodig heeft, is Faber van plan om vast te houden aan de eerdere verbanning: "We hebben een afspraak gemaakt dat we het uiteindelijk met deze selectie zullen afmaken, de jongens die er nu zijn en eventueel jongens van de beloften erbij. Daar houden we aan vast."

Denk jij dat FC Groningen Lars Veldwijk op dit moment goed zou kunnen gebruiken?

Meer nieuws

Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
7
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
7
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
20
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
57

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties