Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Faber fel: 'Schandalig dat een klein groepje naar hem toe bedreigend is'

Laatste update:

"Als het om je heen onrustig is, werkt dat ook mee in de groep. Iedereen weet wat er speelt rond de club. Maar ik heb niet de indruk dat de neuzen niet dezelfde kant op staan. Er wordt ook goed samengewerkt. Alleen dat is op De Herdgang en daar heb je niet zoveel aan", liet hij na afloop van de wedstrijd optekenen door Voetbal International. De ontstane onrust heeft onder meer betrekking op technisch manager John de Jong, die door de achterban medeverantwoordelijk wordt gehouden voor de tegenvallende resultaten.

In the Zone | Denzel Dumfries: 'Geen goed teken als ik de topscorer ben'

De grote aankopen van afgelopen zomer weten nog geen onuitwisbare indruk te maken en een aangeslagen De Jong liet vrijdag weten erover na te denken om de eer aan zichzelf te houden: "Ik hoop en ga ervan uit dat hij bij de club blijft", zegt Faber daarover. "Ik vind het schandalig dat een klein groepje naar hem toe bedreigend is. Iedereen maakt weleens een keuze die minder uitpakt, maar hij heeft ieders steun binnen de club."

PSV maakte in de Johan Cruijff ArenA een onrustige indruk en dat kwam als een verrassing voor Faber. Volgens de oefenmeester waren zijn spelers op het trainingsveld juist scherp en vol zelfvertrouwen: "Ze waren niet zo vrij als ik ze op de training had gezien, niet comfortabel aan de bal. Het was vooral tegenhouden in de eerste helft." In de tweede helft zat hier, mede door een aantal wissels, wat Faber betreft wel wat verbetering in: "Het begon beetje te lijken op wat we willen zien. Dit is mogelijk de laatste horde om door deze moeilijke periode heen te komen."

Denk jij dat John de Jong aanblijft als technisch manager van PSV?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties