Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Faber heeft strijdplan: 'Als je dat doet, is het zelfs voor Ajax lastig'

Laatste update:

"Ajax is één van de topteams, dus het is een mooie uitdaging om ons daar mee te meten. Spelers moeten dat zondag ook willen. Gewoon durven voetballen en erin knallen." Faber gaat naar eigen zeggen niet veel veranderen ten opzichte van de laatste weken, omdat hij uit is op vastigheid binnen het team. Tegen Ajax zal er wel een extra aandachtspunt zijn. "Donderdag werd duidelijk als je de ruimtes klein houdt, het zelfs voor Ajax lastig is om er doorheen te voetballen."

NEC moet Ajax eigenlijk beletten om te voetballen, anders loopt men de kans te worden weggespeeld, zo wil Faber duidelijk maken. "Die ruimtes mogen we gewoon niet weggeven. Daarentegen moeten we zelf natuurlijk ook aan voetballen toekomen, we kunnen niet negentig minuten verdedigen." Faber beschikt tegen Ajax over een vrijwel fitte selectie. Alleen Joshua Smits is niet beschikbaar. De doelman is vanwege een slepende polsblessure voor de tweede keer onder het mes gegaan.

-
Wat doet NEC zondag tegen Ajax?

Meer nieuws

Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
17
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties