Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Faber lacht om apart 'Cruijff-moment': 'Lekkere rugdekking op juiste moment'

Laatste update:

"Het voelde prima. Lekkere rugdekking op het juiste moment", zo vertelde Faber met een lach, tegen de NOS. "Het is geen probleem. We hebben goed contact met elkaar, voor en na de wedstrijd, en we moeten er samen uit zien te komen. Bij elkaar blijven, dat is het enige wat je kan doen. Iedereen wordt erbij betrokken. Iedereen mag meepraten, meedenken. Uiteindelijk moeten we er wel voor dat de resultaten beter worden."

FC Groningen won slechts één van de eerste vijf competitieduels en staat voorlopig op vijf punten. Faber benadrukte dat Jans, Nijland en hijzelf zich druk maken om de sportieve malaise. "Het zit op dit moment tegen. Daar maken we ons zeker druk om. We moeten ervoor zorgen dat we dit kantelen. Dat moeten we donderdag voor elkaar zien te krijgen", zo verwees hij naar de bekerwedstrijd tegen Hercules.

Jans was zich voor de camera van FOX Sports van geen kwaad bewust. "Dit is betrokkenheid van allemaal", zei de oefenmeester. "Dat doen we elke week. Dus als je het elke week weer gaat vragen, krijg je iedere week hetzelfde antwoord."

-

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties