Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Faber verklaart keuze in achterhoede PSV en doet oproep aan fans

Laatste update:

PSV verloor in december met 3-1 van Feyenoord in De Kuip. "Ik was er niet bij", verwijst Faber naar Mark van Bommel, die daags na de nederlaag in Rotterdam werd ontslagen. "Ik kan alleen maar over nu spreken. Wij geven steeds minder weg, zijn achterin steeds stabieler en durven meer aan en met de bal. Vooral dat laatste gaat zondag bepalend zijn. Durven, aan de bal denken. Daar ligt de sleutel tot succes."

Faber weet dat Feyenoord in een uitstekende vorm verkeert, daar de laatste zeven wedstrijden in de Eredivisie winnend werden afgesloten. "Het is een lastige ploeg om tegen te spelen, maar wij spelen thuis en hier zijn we supersterk", houdt de opvolger van Van Bommel vertrouwen in een positieve afloop. "We willen een zelfde serie neerzetten als zij hebben gedaan, want dan komt een mooi eind van het seizoen dichtbij."

Robin van Persie: 'Wat Dick Advocaat nu doet bij Feyenoord is erg knap'

Voor Faber wordt het zondag een weerzien met Dick Advocaat. "Hij was mijn leermeester als speler en als trainer en heeft met Feyenoord een knappe serie neergezet. Het is aan ons om hem zijn eerste nederlaag toe te brengen", aldus de PSV-coach, die wijzigingen in zijn elftal achterwege laat. Daniel Schwaab krijgt in de achterhoede wederom de voorkeur boven Timo Baumgartl. "Ik wil de opbouw op een bepaalde manier zien en als daar fouten in gemaakt worden, kun je mij de schuld geven."

PSV traint zaterdag voor de laatste keer in aanloop naar het thuisduel met Feyenoord. De oefensessie is toegankelijk voor de supporters en Faber hoopt dan ook dat de PSV-aanhang massaal naar trainingscomplex De Herdgang komt. "Die energie willen we gebruiken richting zondag. Het momentum is vergelijkbaar met de wedstrijd tegen Willem II. Toen zouden we kansloos zijn, maar hebben we het samen met de supporters omgedraaid. Alleen kunnen we geen succes hebben. Dat moeten de spelers ook niet denken. We willen het samen doen."

-
PSV - Feyenoord eindigt in een...

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
6
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
85
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties