Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Faber verliest drie keer op rij: 'We weten intern wat er aan de hand is'

Laatste update:

"Het is niet makkelijk", zegt Faber tegen de NOS. "Het was teleurstellend. Ik dacht dat we honger hadden, maar na het eerste doelpunt blokkeerden we. We zitten nu weer in een mindere periode. We weten intern best wat er aan de hand is en wat onze kwaliteiten zijn, maar dat ga ik niet met de pers, maar wel met de spelers bespreken. We moeten de lag hoger leggen, je moet presteren. Daar hebben we nu moeite mee."

PSV treft in de laatste twee wedstrijden PEC Zwolle en NAC Breda. "We moeten alle zeilen bijzetten om de play-offs te vermijden", erkent Faber dan ook. PSV is overigens bezig aan zijn slechtste seizoen sinds 1972/1973, want men heeft nu al 11 keer verloren en kan slechts 59 punten in totaal behalen.

-
Denk jij dat PSV in de top vier eindigt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties