Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Faber wijst miljoenenaankoop op probleem en gaat in op 'kwestie-Gakpo'

Laatste update:

Faber is echter niet alleen maar negatief over Bruma, die hij omschrijft als een 'sfeermaker in de groep'. "Hij moet alleen zorgen dat hij meer doelpunten gaat maken", benadrukt de opvolger van Mark van Bommel als eindverantwoordelijke bij PSV. "Hij doet het werk dat hij moet doen op de trainingen en hij zal daar nog een aantal stapjes in kunnen maken. Het is aan hem om dat te laten zien."

Bruma speelde eerder in zijn loopbaan voor onder meer Sporting Portugal en Leipzig, waardoor Faber van mening is dat de toch pas 25-jarige aanvaller inmiddels over voldoende ervaring beschikt op topniveau. "Hij kan wat beslissender zijn voor de groep, maar de bal ligt bij hem. Iedereen staat hier klaar om hem te helpen, om te zorgen dat hij steeds beter wordt. Wij faciliteren, maar hij moet het wel zelf doen."

'Er is wel wat veranderd sinds vertrek Van Bommel'

Cody Gakpo scoorde zondag tegen Feyenoord (1-1) en trok daarna het PSV-shirt over zijn hoofd om een speciaal shirt dat hij daaronder droeg te tonen aan het publiek. Het leverde de aanvaller een gele kaart op, waardoor Gakpo geschorst is voor de ontmoeting met FC Groningen van zondag. Faber wil echter nog geen definitieve vervanger aanwijzen. "Het is makkelijk voor mij als er iemand wegvalt, omdat je er gelijk iemand neer kan zetten die het moeiteloos kan overnemen."

Faber kan onder meer kiezen uit Noni Madueke en Ritsu Doan als vervanger van Gakpo. Laatstgenoemde is volgens de PSV-trainer goed bezig op de trainingen, maar dat resulteert niet automatisch in een basisplaats. "Hij zal geduldig moeten zijn, hij gaat ook zeker de kans krijgen. We hebben vrijdag en zaterdag nog de tijd om te zorgen dat we een winnend elftal hebben. Daar kan hij deel van uitmaken." Faber merkt dat Doan soms moeite heeft met het niveau van PSV. "Je moet realiseren dat de stap van Groningen naar PSV groot is, daar krijgt hij de tijd voor. Hij gaat een keer de kans krijgen en dan moet hij ervoor zorgen dat hij erin blijft staan."

-
FC Groningen - PSV eindigt in een...

Meer nieuws

V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
6
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
42
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties