Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fabinho hoopt op nieuwe aanwinst voor Liverpool: 'Hij is erg goed'

Laatste update:

"Ik had twee opties. Echte opties, niet alleen maar wat interesse. Maar ik wil het niet over andere clubs hebben, het is klaar. Ik ben een speler van Liverpool, die keuze heb ik al eerder gemaakt. We hebben een paar weken met elkaar onderhandeld, ik heb met mensen van de club gesproken en Klopp heeft veel vertrouwen in mij. Ik wilde zelf naar een club die echt liet zien mij te willen hebben. Dat alles maakte het eenvoudig om 'ja' te zeggen", legt hij uit aan RMC.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Liverpool is een grote, enorm ambitieuze club die de afgelopen jaren een aantal prachtige dingen heeft laten zien. Ze stonden in de finale van de Champions League, ze horen nog steeds bij de top van de Premier League. Ik denk dat ik hier door kan groeien en veel kan leren, ik hou van deze competitie. Ik hoop dat ik bij deze grote club de volgende stap kan zetten", gaat hij verder.

De Braziliaan wordt waarschijnlijk niet de enige aanwinst voor Liverpool van deze transferperiode, aangezien de club ook in verband wordt gebracht met onder meer landgenoot en AS Roma-doelman Alisson Becker en Nabil Fekir van Olympique Lyon. Fabinho zou laatstgenoemde graag naar Anfield zien komen: "Hij is een erg goede speler, van internationale klasse. Hij heeft het niet alleen dit seizoen laten zien in de Ligue 1. Hij is al een paar jaar goed bezig. Het zou goed zijn als hij hiernaartoe komt."

Denk jij dat Nabil Fekir volgend seizoen voor Liverpool speelt?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
70
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties