Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fabrizio Romano bevestigt groot contractnieuws bij Feyenoord

Laatste update:

Geertruida, die vorig seizoen de vaste rechtsback was van Feyenoord maar ook centraal in de verdediging en op het middenveld uit de voeten kan, wordt door Arne Slot beschouwd als een belangrijke pion voor de toekomst van de club. De back wilde zelf ook het liefst blijven, zo meldde het Algemeen Dagblad vorige week. De krant benadrukte dat hij water bij de wijn moest doen voor een nieuwe verbintenis. Nu het akkoord is bereikt zal Geertruida volgens Romano op korte termijn zijn handtekening zetten.

Meer: Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC

Eerder sloeg Feyenoord al een belangrijke slag op contractgebied: eerste keeper Justin Bijlow heeft verlengd tot medio 2025. Bijlow mag zich verheugen op een mogelijk debuut voor Oranje, want hij zit in de voorselectie van het Nederlands elftal van Louis van Gaal. Maarten Stekelenburg, de doelman van het Nederlands elftal op het EK, is gestopt en Jasper Cillessen is er vanwege een blessure niet bij. Bijlow gaat de concurrentie om een plek onder de lat aan met Remko Pasveer van Ajax, Joël Drommel van PSV en Tim Krul van Norwich City.

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
12
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
3
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties